Waar kun je het beste wooninspiratie opdoen?

Ga jij binnenkort verhuizen, of heb je zin om je kamer eens een goede opknapbeurt te geven, maar heb je geen idee welke look & feel je jouw ‘nieuwe’ plekje wil geven? Er zijn veel manieren om wooninspiratie op te doen. Benieuwd op welke manier jij leuke wooninspiratie op kunt doen? Lees dan snel verder!

Zoek op Pinterest

Een goede manier om wooninspiratie op te doen is Pinterest. Je kunt op Pinterest op de zoekterm ‘wooninspiratie’ zoeken, waardoor je duizenden afbeeldingen krijgt met allerlei verschillende soorten kamers en woningen. Elke dag worden er nieuwe afbeeldingen geplaatst op Pinterest, waardoor je er elke dag nieuwe inspiratie op kunt doen. Je kunt de afbeeldingen ook opslaan en in een mapje plaatsen. Zo heb je verschillende afbeeldingen met wooninspiratie in je eigen map staan en kun je het altijd terugkijken.

Ga naar een woonboulevard

Je hebt verschillende grote woonboulevards in Nederland. De meeste woonboulevards zijn zeven dagen per week open. Op woonboulevards heb je veel winkels waar je wooninspiratie op kunt doen. Ga langs bij verschillende winkels en doe inspiratie op.

Koop een woonmagazine

Je hebt erg veel woonmagazine’s in winkels liggen. Deze magazine’s staan vaak bordevol tips en foto’s om zo wooninspiratie op te doen. Koop een magazine, lees het magazine met een kopje thee en wat lekkers en doe inspiratie op.

Doe inspiratie op bij mensen in je directe omgeving

Een goede manier om inspiratie op te doen is om eens langs te gaan bij vrienden of familie. Iedereen heeft namelijk zijn eigen woonstijl. Hierdoor kom je steeds in een totaal anders huis terecht met verschillende spullen.

Zoek documentaires op van designers

Wist je dat er veel documentaires zijn over woondesign? Scroll maar eens door Netflix en je vind allerlei soorten documentaires en series waar je wooninspiratie op kunt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *