Wat te doen tijdens een dagje Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een leuke Nederlandse stad? Ga dan een dagje naar Amsterdam! De Nederlandse hoofdstad heeft ontzettend veel te bieden. Of je nou houdt van lekker eten, shoppen of actief bezig zijn, in Amsterdam kan het allemaal! In deze blog geven wij jou leuk tips voor een dag Amsterdam.

Ga voor een rondvaart in Amsterdam!

Wist je dat Amsterdam de waterigste stad van de wereld is? Een rondvaart door de prachtige grachten van Amsterdam kan niet ontbreken tijdens een dag Amsterdam. Je hebt verschillende rondvaarten die je brengen langs de mooiste plekken van de hoofdstad. Tijdens een rondvaart geniet je van de mooiste bezienswaardigheden vanaf het water.

Relax een dag in Westerpark

In Amsterdam heb je veel mooie parken die je kunt bezoeken, waarvan Westerpark eentje is. Het Westerpark is een heerlijk park om een dag te vertoeven. Midden in het park ligt ook het Westergasterrein. Verschillende televisieprogramma’s zijn op dit terrein gehuisvest. Daarnaast vind je op dit terrein veel leuke restaurantjes en café’s.

Breng een bezoek aan een van de bijzondere musea

Amsterdam staat bekend om de rijke geschiedenis. Je vindt er dan ook veel historische musea. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Anne Frank huis, het Tropenmuseum, Amsterdam Museum etc.

Pak een terrasje

Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder een lekker hapje of drankje. Amsterdam heeft ontzettend veel terrassen die ook overdekt zijn. Drink een lekkere cocktail en geniet van verschillende keukens. Er is voor ieder wat wils!

Bezoek een festival

Ben jij altijd wel in voor een feestje? Dan mag een bezoek aan een festival in niet ontbreken. In Amsterdam vinden elk jaar grote festivals plaats zoals Awakenings, Loveland, Ade. Plan een bezoek aan een festival wel vooruit, want de kaartverkoop voor deze feesten gaan vaak snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *