Activiteiten die je kunt doen tijdens je eerste date

Je hebt een leuk iemand ontmoet en je wil nu graag op date met diegene. Maar wat moet je gaan doen tijdens je eerste date? In deze blog bespreken wij leuke (eerste) date ideeën.

Maak samen een strandwandeling

Een strandwandeling maken is allereerst super romantisch! Daarnaast is het een goede manier om elkaar op een leuke manier beter te leren kennen. Je kunt de wandeling zo lang maken als je zelf maar wil. Daarnaast heb je tijdens het wandelen minder kans op een awkward stilte. Je zit namelijk niet tegenover elkaar en je kunt altijd over de omgeving praten. Om het nog romantischer te maken kun je aan het einde van de dag gaan, zodat je samen zonsondergang kunt kijken. Mocht het goed klikken tijdens de wandeling kun je daarna altijd nog een terras pakken.

Ga samen koken

Liefde gaat door de maag, dus hoe leuk is het om samen te koken? Zoek samen een recept op, koop de ingrediënten in de winkel en kook samen het gerecht. Door samen te koken heb je ook meteen een gespreksonderwerp. En daarnaast is het altijd handig om te weten of je toekomstige partner goed kan koken, toch? 🙂

Plan thuis een movie night

Ga samen naar de winkel, koop lekkere snacks en zet jullie favoriete film op. Dit zorgt gegarandeerd voor een leuke date night!

Ga samen picknicken

Als het mooi weer is, is het ook een leuk idee om samen te gaan picknicken! Er zijn genoeg romantische en leuke plekjes waar je met lekker eten en drinken een super romantische dag tegemoet gaat.

Overnacht samen in een hotel

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ergens een nachtje te slapen! Kies bijvoorbeeld een romantische stad uit, waar je vervolgens ook nog samen doorheen kunt wandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *